برنامه ویزای e1 آمریکا مهاجرت به آمریکا اخذ اقامت آمریکا تجارت در آمریکا کارآفرینی در آمریکا ثبت شرکت در آمریکا

مهاجرت از طریق برنامه ویزای E1 آمریکا

در وکلای مهاجرت ایران افتخار داریم پس از مدت ها و برای اولین بار یک راهکار عملی با نتیجه تضمینی برای مهاجرت از طریق برنامه ویزای E1 آمریکا ارائه دهیم. برنامه ویزای E1 آمریکا نوعی برنامه مهاجرتی است که به اشخاص یا پرسنل یک شرکت اجازه می دهد اقامت آمریکا را بدست آورند و در خاک آمریکا عملیات تجارتی انجام دهند.

اصطلاح عملیات تجارتی محدود به فعالیت خاصی نیست. این عملیات تجارتی می تواند در بخش کالا ، خدمات و حتی بانکداری باشد. همچنین میزان مشخصی برای حجم و میزان عملیات تجارتی در قوانین آمریکا تصریح نشده است اما تاکید ویژه ای بر تعداد معاملات با در نظر گرفتن ارزش کسب و کار وجود دارد.

مدت اعتبار ویزای E1 آمریکا

در صورت اخذ ویزای E1 آمریکا شخص مجوز اقامت دو ساله در آمریکا را بدست می آورد که در فرض موجود بودن شرایط براحتی قابل تمدید برای دو سال دیگر است. در تعداد تمدید ها محدودیتی وجود ندارد.

دارنده ویزای E1 آمریکا حتی اگر در زمانی که ویزایش منقضی می شود به خارج از آمریکا سفر کرده باشد ، ویزای E1 آمریکا برای او به صورت اتوماتیک وار برای ۲ سال دیگر تمدید می شود. اما این تمدید اتوماتیک شامل حال خانواده فرد نمی شود و به همین دلیل خانواده دارنده ویزای E1 آمریکا باید حواسشان به مدت اعتبار ویزای آمریکا باشد.

شرایط دریافت ویزای E1 آمریکا

برای دریافت ویزای E1 آمریکا شرایط خاصی وجود دارد. این شرایط به شرح ذیل است:

  • متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق کارآفرینی باید اثبات کند که قصد راه اندازی و اداره یک « تجارت مهم و اساسی در آمریکا » را دارد. البته نوع و جزئیات تجارت در قوانین باز است.
  • حداقل ۵۰ درصد معاملات کسب و کار متقاضی مهاجرت به آمریکا باید میان آمریکا و کشور طرف معاهده ویزای E1 باشد که متقاضی از آنجا آمده است.
  • تجارت آمریکایی می تواند شامل جابجایی و صادرات و واردات فیزیکی کالا باشد یا اینکه به صورت مجازی همانند بیمه یا بانکداری ، توریسم ، تکنولوژی و روزنامه نگاری باشد.
  • متقاضی ویزا باید از اتباع یکی از کشورهای طرف معاهده ویزای E1 با آمریکا باشد. ( این شرط شامل اعضای خانواده شخص متقاضی ویزای E1 آمریکا نمی باشد)
  • همانند همه انواع ویزاهای آمریکایی شخص متقاضی باید دلیلی ارائه دهد که حتما در پایان اعتبار ویزایش قصد دارد به وطن خود بازگردد ( البته این موضوع ارتباطی با قابلیت تمدید  ویزای E1 ندارد)
1+
  • نکته بسیار مهم

    مخاطبین محترم IIL توجه داشته باشند که کلیه برنامه های مهاجرتی که در مورد آمریکا  به شکل پکیج کامل خدماتی در مجموعه ما ارائه می گردد و پیش نیاز همه آنها  ، برنامه دریافت پاسپورت ترکیه از طریق سرمایه گذاری (۲۵۰ هزار دلار) می باشد.

دیگر چه چیزی باید درباره ویزای E1 آمریکا بدانید....

رسالت iiL اطلاع رسانی صحیح و دقیق است. از شما دعوت می کنیم اطلاعات تکمیلی زیر را در خصوص برنامه دریافت اقامت فرانسه از طریق ثبت شرکت مطالعه فرمایید.

پاسخ مثبت است. اعضای خانواده فرد متقاضی ویزای ای وان آمریکا می توانند همزمان با شخص متقاضی مجوز اقامت دو ساله آمریکا را دریافت کنند و قابلیت تمدید برای آنها هم وجود دارد.

دارندگان ویزای ای وان آمریکا می توانند در این کشور کار کنند اما فقط در حوزه ای که تجارت خود را در بدو ورود به سازمان مهاجرت آمریکا معرفی کرده اند.

خیر ،‌صرف دریافت ویزای ای وان آمریکا سبب نمی شود تا شما گرین کارت آمریکا را بگیرید. البته متقاضیان می توانند با سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار دلار در برنامه ویزای EB5 آمریکا مستقیما گرین کارت دریافت کنند.

  • نکته مفید

    برنامه EB5 آمریکا یکی از انواع برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری است. در این روش فرد باید حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار دلار را به صورت سرمایه گذاری مستقیم وارد آمریکا نماید.

ایالات متحده آمریکا با بیش از ۳۰ کشور دنیا در خصوص اعطای ویزای E1 آمریکا دارای معاهده است. این معاهده به کشورهای عضو اجازه می دهد که به آمریکا بیایند ، شرکت ثبت کنند و این شرکت را اداره کنند. این افراد می توانند بر اساس کسب و کار راه اندازی شده درخواست ویزای E1 آمریکا را بنمایند.

تفاوت ویزای E1 آمریکا با ویزای E2 در نوع تجارت و طرفهای آن است. در ویزای E1 اکثر معاملات کسب و کار متقاضی باید بین آمریکا و کشور طرف معاهده ویزای E1 باشد.

در این خصوص توصیه می کنیم مقاله « تفاوتهای مهم ویزای E1 و ویزای E2 آمریکا » را مطالعه بفرمایید.

مشاوره حقوقی و مهاجرتی آنلاین

مجموعه iiL اطلاع اولین تیم تخصصی مهاجرت در کشور است که برای اولین بار خدماتی همچون سامانه اینترنتی موکلین و سامانه مشاوره اینترنتی مهاجرت را معرفی نموده است.

برای ورود به سامانه مشاوره مهاجرت روی دکمه زیر کلیک کنید:

دکمه بازگشت به بالا